May 14, 2012

Ayam Penyet 'n' Bantal strawberi


We decided to eat ayam penyet at Sungei wang. Ramai sungguh orang hari ahad tu. Selalunya kiteorang pergi tak de orang pun. Tapi disebabkan hendak juga makan ayam penyet. Masuk jugak la. Nasib baik ada satu meja kosong. Ambik gambar pun malu-malu. hehe . . Last2 main snap je. . !

Menunya pun pelik jugak. Tapi pada penggemar ayam penyet mesti dah tau kan menunya. Yang pelik tu nama air Milo dia, MILO DINOSOUR...! 

(ayam penyet)

(milo dinosour)

(suami saya.....)


Lepas makan, suami belikan bantal yang bentuknya macam strawberry. Tapi best dipeluk. Sampai berebut dengan dia. Dekat kedai tu, beli satu dan kali kedua nak beli dapat half price. Hmm cashier tu suggest untuk beli satu lagi sebab dapat half price. Lepas pusing-pusing mencari entah la tak berkenan kot. Hehe. .  ikutkan hati nak semua je!

(cute tak...:p)

No comments:

 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown