Jul 21, 2012

STOP

Mungkin ini last post. Kadang-kadang rasa tak ada makna hidup. Hidup bersama selamanya. Rasanya merepek. Ada setengah masa pasti dia akan boring dengan kau juga. Tapi untuk orang yang tak menghargai orang lain dan orang yang tak pernah rasa respect/hormat kepada orang lain adalah orang yang yang sangat kejam.

Dah malas nak tulis benda-benda yang aku merajuk dalam blog. Rasa bodoh pun ada. Walaupun dia baca tapi dia masih buat tak tahu. Tau kan orang selalu ckp "bibir tersenyum hati menangis". Siapa yang tak sedih sebenarnya bila orang sakitkan hati kita? mungkin aku sensitif. Tapi aku memang terasa hati.

Dengan ini. aku nak menamatkan blog ini. 
Terima Kasih.
 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown