Oct 6, 2012

my Konvo Day~

Salam....

Alhamdulillah...akhirnya dapat juga aku konvo.
Bersusah payah untuk dapatkan ijazah.

Terima Kasih yang tak terhingga kepada :
 Lecturer - especially to mdm cordelia and mdm mar
Sahabat - Dayah,Shida









Terima Kasih yang tak terhingga kepada semua yang datang untuk my konvo @ PICC on 6.10.12.

Tq so much to my family and my in laws yang datang....
and
Tq so much to my abg Dzarif for the beautiful flowers...







-Sekian-

~Terima Kasih sudi baca entri saya~

Oct 3, 2012

T-ara @ Malaysia Showcase


Salam...


Yer, kami peminat T-ara. So bila dapat peluang Abang Zarif yang beli tiket.
 hehehe...padahal takut nak pegi seorang...So,beli untuk aku sekali. 
Ok nak dijadikan cerita kami beli tiket di Sg wang. Katanya ada free gift. 

Rasanya dalam 2 atau 3 bulan beli tiket akhirnya telah tiba juga masanya. 
Excited gilerrr masa nak pergi tu. 
Masa sampai tu pergi ambik free gift. 
Start dalam pukul 8.30 mlm macam tu. 

Tapi yang tak bestnya tempat duduk dalam dewan tue. 
Very Bad. T_T
Dahla nampak place card(ek,betul ke aku  sebut nie?)
Lepas tu asik nampak kepala orang. 
Padahal kitaorang duduk tengah-tengah dari stage tapi bahagian tepi.
Paling sakit jiwa bila semua fans menjerit. Sakit telinga aku!
Ok la tu pasal keburukan. Sekarang cerita benda best pulak.

Paling best dapat tengok dorang nie live.
Nyanyi live (Yeker?...hehe)
Dapat dengar apa yang dorang cakap. Cute glerr...
 bak kata abg Dzarif, apa kesimpulannya?
hmm pergi showcase ada baik dan buruknya..lain kali kita pergi konsert je..
takpun kita beli tiket yang VVIP punya..[peace]



T-ara @ Malaysia Showcase

Date : 3 October 2012
Venue : Dewan PGRM,KL,Malaysia.

7 Song List
Roly Poly
Lovey Dovey
why you being like this
Day by day
Sexy Love
I go crazy because of you
Bo Peep Bo Peep





-Sekian-

~Terima Kasih Baca entri saya~

Oct 2, 2012

(k-drama) Haeundae Lover


 Best gler drama nie. Kalau ada kelapangan silalah layan. 
Walaupun hero dan heroinnya tak berapa dikenali tetapi lakonan yang mantap dari pelakon-pelakon membuatkan drama ni BEST
Kadang-kadang layan kat chanel kbs 391 kat astro. 
Setiap hari isnin dan selasa pukul 9 malam. 
Memang lawak habis la. Nak tunggu untuk episod seterusnya pun tak sabar!
Boleh tak kalau ada drama melayu copy drama nie? aku nak tengok gak mcm mana..hihihi
Tiap-tiap malam tengok dengan suami drama nie. 
Dengar dorang cakap dialek Busan memang la rasa pelik..hahaha...
mesti rindu kat nam hae dengan so ra.







-Sekian-

~Terima Kasih sudi baca entri saya~


 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown