Jul 15, 2010

melukis inai di tangan



wah2...hahaha..bukan aku yg lukis..k..
gue x pandai bab lukis nie sangat teruk!
but nk jadikan citer petang td gi msjd india ngn abah
so nth tetiba or nak dikatakan aku cam teringin je nk buat
so aku pun Buat ler...^_^`

Waktu org tue watkn aku ase cantik jer.
tp ble dh basuh rs cam serabut jer inai yg diye lukis
papepun aku dh pun bayar n dye dah pun lukis
so,mmg inai ni melekat kt tangan aku untuk seminggu dua kot
kata org yg lukis tue inai nie tahan untuk seminggu lebih.

Mak aku ckp huduh gler..so aku frust btul
pastu aku guna thinner utk hilangkan
but,xblh hilangkan sumerr..sedey btull..:(

Jul 14, 2010

**my farm at Farmville**


holla.....act aku penim betul nk susun plot tanah kat farm aku...
aku jenis cepat bosan ble asik benda yang sama jer x ubah2..
so, now dalam pale otak aku just nk design cane nk susun plot tanah,building n lain2...
penim penim penim.......I've got no idea.....
Mcm mane nak ubah kedudukan nie....sape leh tolong...

ade pejabat pos,grocery dll

nie umah pink aku at farmville..comel x?

gamba keseluruhan farm aku...

nie gamba horse stable n nursery ku yg xsiap2....apsal la xsiap2....



Jul 13, 2010

twilight saga : ECLIPSE


8/7/2010-thursday

Mcm biasa la kalau bukan
me,my best buddy ever Z, of coz my sis n my kazen..
pertambahan last minute....huhu..
kul 12.15a.m..semata2 nk tgk eclipse
aku rasa untk next movie pun mesti gle mcm nie gak

wow...mmg meletup la cite nie..best sgt untuk season kali.
Untuk new moon aku xbrp mnat coz ade jacob..hahaha
pape jer la kan..
dah la dalam eclipse si jacob paksa bella ngaku yg bella suka kt dye..
ah gelenya btul..

But the 1st movie lagi best antara 2 movie twilight..
Oh love edward....Edward....
 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown