Simple Resepi


SIMPLE RESEPI

Kebanyakan Resepi yang ada dalam senarai kat bawah daripada resepi my mum. Benda yang aku suka masak je aku buat. Macam desert aku tak minat. Sebab manis. Jadi memang jarang sangat buat. Penah juga try buat kek dengan biskut. Tapi tak berapa nak jadi.

Resepi ni memang sangat mudah untuk di cuba. Dulu masa awal-awal masak aku tulis dalam buku. Jadi bila nak memasak mula lah mencari buku. Bila dah besar tulis dalam belog. Kadang-kadang bila lupa buka belog sendiri. Masih banyak lagi yang perlu belajar.

Sharing is caring.  TQ.

- Resepi Kari Ayam

- Resepi Kari Ayam (Simple)

- Spaghetti

- Sup Tulang

- Sup Ayam

- Sambal Ayam

- Daging Black pepper

- Rebung Masak lemak cili api

- Ayam Goreng berempah




     

    About

    Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

    Wedding anniversary Countdown