Dec 12, 2011

x jadi masak :o

act hari ni i jnji dgn husband yg i nk goreng mee..tp,i beli n.goreng usa kt kedai pulak..hehehe

Tentang Inai


Salam...

Pernah tak korang semua pakai inai? tak kisah la yang lelaki ataupun perempuan. Eleh ye lah tu tak nak mengaku..padahal kecik-kecik dulu penah pakai kan? kan? hehe.Actually dah lama nak tulis pasal inai nih sebab rasanya mesti korang masa kecik-kecik dulu kat sekolah kalau korang pakai inai ni mesti kawan-kawan kata nak kawin . Betul tak?

Sekarang ni banyak inai yang ada. Kalau dulu pakai daun inai je. Tumbuk daun inai pastu letak nasi takpun letak teh. Nak bagi pekat inai.

(pokok inai)
sumber: google

Masa kecik-kecik dulu selalu arwah wan aku buat inai. Seingat aku time raya je mesti pakai inai. Best sangat. Sebab pakai inai ramai-ramai. Dengan cousin dan adik aku sekali. Lepas pakai inai kena balut tangan dengan plastik. Sebab tak nak bagi cadar atau tilam kotor. Esok tu bila dah pagi semua bangun dan kalut pegi bukak inai. Tengok siapa punya yang paling menyerlah kaler. Sudah tentu aku punya. Wakaka..Perasan. Tapi sebenarnya dorang tak tahu rahsia aku. Kalau nak tahu, malam tu masa aku bangun pagi nak g toilet aku percik sikit air kat inai sebab yang dah pakai sekarang tu dah kering. Takpun kalau dah kering sangat aku celup je tangan dalam besen.

Tapi yang tak bestnya bila dah habis raya dan bersekolah balik mesti cikgu-cikgu perli awak dah kawin ke? asik cakap kawin dan kawin. Kenapa ek persepsi macam ni tak boleh berubah? Tak boleh ke budak-budak pakai inai? Ada lah sekali tu masa aku dah belajar kat U. Tahun 2007 tak silap. masa tu aku rajin sangat pakai inai kat kuku. Sebab waktu tu makcik aku aku wat balik sekotak inai mekah. Gambar macam kat bawah ni. Sila lihat.

(inai mekah-picit dan pakai)

Disebabkan inai yang senang dipakai. mudah. cepat. jadi aku sering pakai. Pernah aku kena tegur dengan akak-akak kerani kat kampus tanya aku eh,awak dah kawin ke? padahal waktu tu tengah minggu exam. Bila masa pula aku kahwin?? Sampai sekarang diaorang ingat aku dah lama kawin. Bila jumpa baru-baru ni dan aku bagitau baru kahwin. Macam terkejut je muka. So,jangan la buat andaian sendiri.

Masa kahwin baru ni pun aku tempah orang datang untuk pakai inai. Mula-mula tu rasa malu jugak sebab kadang-kadang ada orang aggap inai kalau decorate dekat tangan ni nampak berserabut dan ada pulak yang cakap macam TUTTTT. Erm mungkin orang yang mengata tu jeles kot. Dia tak boleh pakai dan kita boleh. Hehe. Peace~

Nov 24, 2011

Rupa gambar lepas upload



salam...




tgk!!! sakit ati aku!!!
ni pon ntah knp format lari...
siap dengan tulisan biru lagi???
underscore????
CONFIUS..........:(

Nov 23, 2011

(k-pop song) t-ara first absolute album


salam....
Dengan sukacitanya aku nak beritahu bahawa aku telah pun membeli CD t-ara. First Absolute album. However, rupa-rupanya dalam external hardisk aku, ada yang download punya. Siap dah tukar dot mp3 lagi. Hurm...tak pelah at least aku beli album dia. Kan kan kan??



Puas hati sangat masa dapat beli. I'm one of T-ara fans...Peace..Benci betul bila haters asyik complain pasal lagu roly poly. Bukannya senang nak nyanyi dan menari untuk lagu tu. Apa-apa pun T-ara fighting!!!

TRACK LIST:
sources: from wiki

Nov 21, 2011

Malaysia menang emas!!


salam...

sources: google

GOALLL!!!


Itu lah saat paling best bila Malaysia dapat score di Final.
Malaysia vs Indonesia.
Aku bukannya fanatik bola sangat.
Tapi bila dah semua orang tengok especially husband aku tengok,
of course dengan sendirinya akan terikut.

Perasaan masa tengok bola final semua ada.
Takut,cemas,gelabah,marah,sakit hati,happy dan lain-lain.
Nasib tak sakit jantung je.
Agaknya orang sakit jantung tak boleh tengok bola semalam. :p

Memang sangat la cemas bila tengok semalam.
Dup dap Dup dap
bunyi degupan jantung.
Gelabah giler bila tengok Indonesia dah goal 1.
Tertanya pulak bila giliran kita(Malaysia).
Happy sangat bila Malaysia dapat samakan 1-1.
Dan paling happy bila Malaysia Menang...:)

Nov 20, 2011

jeles dengan baby




p/s: tak tau lah kenapa setiap aku upload gambar jadi buruk...

Entri jeles...Bukan dengan baby tapi dengan orang yang ada baby.haha...memang sangat-sangat jeles dengan kawan-kawan yang pregnant dan yang dah ada baby. Baby,sangat comel. Tersangat lah comel....tak kira gelap ke cerah ke semuanya comel. Baru-baru ni aku pergi tengok baby kak ya n latest baby kak jue.

Mereka(baby) ni sangat-sangat kecil. Takut aku nak pegang. Rasanya kecik macam tu aku penah pegang anak kucing. Mandikan anak kucing..hurm hurm...

Nama baby sekarang pun dah tak macam zaman aku dulu. Kalau dulu budak kelas aku mesti penuh dengan nama contohnya:-
  • Nur .....
  • Nurul .....
  • Nurul Ain ......
  • Noorul ......
  • Siti .......
  • Siti Nor .....
Sekarang ni paling banyak aku dengar Batrisya, Qaseh,Keisha,Qaisara dll. Okeylah tu sekarang dah zaman 2000. Dulu masa aku zaman 80an...sekarang nama baby dah moden dan unik. Sangat lah sedap didengar.


(k-pop song) T-ara Comeback- CRY CRY + lyrics





English Translation:
Hey T-ARA
Like a red rose, you pierced me with thorn-like words
Uh uh uh
Like a tattoo, you carve in deeper the more I try to forget you
*Cry cry, can’t you see the music
Hot like fire, you’re ma boy
Baby can’t you see that look at my eyes
Look at my eyes that are in sorrow, uh uh
Hotter than the red sun, you loved me, don’t make me cry
Ah ah, let’s go
Break it Come on Come on Yo
Make it Come on Come on Yo
Take it Come on Come on Come on
Like an addiction, I miss and miss you again
Like a prison, you must have imprisoned me in you, uh uh
Uh Uh Yeah Let’s go
Uh Uh Yeah Let’s dance
Deep in your eyes
Baby can`t you see that look at my eyes
Look at my eyes that are in sorrow, uh uh
Hotter than the red sun, you loved me, don’t make me cry
Ah Ah, please don’t leave me
I don’t believe that you’re gonna come back, uh uh
Hotter than the red sun, you loved me, don’t make me cry
Let’s go
Break it Come on Come on Yo
Make it Come on Come on Yo
Take it Come on Come on Come on
T-ARA Time to love, shh
Translation Credits: pop!gasa
Korean:
Hey, T-ARA

saebbal gan jangmi cheoreom
gashi gateun mallo nal jjireun neo, Oh Oh
neon machi munshin cheoreom
ji uryeo halsu rok gip ge paeyeo, Uh Uh
Cry Cry Can’t you see the music?
bulkkok cheoreom
tteugeob ge
You are my boy
Baby can’t you see that look in my eyes?
seulpeum e bbajin nae du nuneul bwa, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah
Let’s go
Break it! Come on Come on Yo
Make it! Come on Come on Yo
Take it! Come on Come on Come on
nan jungdok dwen geot cheoreom
geuriwo hago tto geuriwo hae
neon machi gamok cheoreom
ni ane nal gadwo beoryeot na bwa, Uh Uh
Cry Cry Can’t you see the music?
bulkkok cheoreom
tteugeob ge
You are my boy
Baby can’t you see that look in my eyes?
seulpeum e bbajin nae du nuneul bwa, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah
Let’s go
Uh Uh, Yeah
Let’s dance
Deep in your eyes
Baby can’t you see that look in my eyes?
seulpeum e bbajin nae du nuneul bwa, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah
jebal nareul tteona kaji mara
dora ondan ni mal midji anha, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah
Let’s go
Break it! Come on Come on Yo
Make it! Come on Come on Yo
Take it! Come on Come on Come on
T-ARA Time to love, shh!

Nov 6, 2011

It's hard

Susah sangat ke untuk orang memahami diri kita? Walaupun kadang-kadang kita rasa dah rapat tapi rupa-rupanya dia langsung tak faham. Bila seseorang samada kawan atau adik atau kakak ataupun abang sepatutnya cuba memahami kawan baik sendiri/keluarga sendiri.

Bila seseorang dalam susah hati dan cuba meluahkan apa yang terpendam apa yang pendengar itu patut buat?
  1. Lihat ke dalam mata orang itu dan cuba memahami masaalhnya
  2. cuba mendengar sebaik mungkin
  3. berikan pendapat yang positif dengan cara yang lembut
apa yang pendengar tak patut buat?
  1. tengok tv ketika orang itu sedang bercakap
  2. tak fokus
  3. berikan kata-kata negatif
  4. seboleh-bolehnya menyalahkan diri kita
Memang sangat-sangat susah untuk berjumpa dengan orang yang sanggup meluangkan masa dan dengar apa problem kita. Ada jugak kadang-kadang orang yang take advantage bila kita dalam keadaaan susah.

p/s: sgt sedih bila orang tak percayakan kita...:(

Oct 31, 2011

handphone kat atas


Agaknya korang faham tak maksud aku tu apa sebenarnya? "handphone kat atas". Selalunya aku tak angkat bila orang call terutamanya orang yang aku tak kenal. Macam contoh nombor yang tak dikenali tertera di skrin h/p dan macam biasa aku tak angkat. Lepas tu nombor tu call sekali lagi dan tragiknya aku tak ada pada waktu itu. Sebabnya aku ada kat bawah. Hah!! kat bawah mana la pulak kan?hehe. maksudnya aku tinggal hp kt dlm bilik lar.

Alkisah-

rumah aku 2 tingkat jadi dolu-dolu masa aku tengah couple bf aku selalu tanya aku kat mana jadi aku akan jawab "ada kat bawah" tak pun "ada kat atas". Paling dia suka tanya kenapa tak angkat hp jadi secara automatiknya aku jawab "handphone kat atas." So,siapa-siapa je yang call dan aku akan jawab "sori tak angkat,tadi hp tinggal kat atas."

So,apa kejadahnya aku jawab macam tu.....(***malunya***). Macam orang lain tahu ke rumah aku 2 tingkat..poyo giler...kenapa la aku tak ckp h/p tinggal dlm bilik. sob sob sob. Macam baru-baru ni lecturer visit untuk intra. Dia tanya kenapa aku tak angkat h/p aku boleh cakap "h/p kat atas". Terpinga2 lecturer aku tu bila aku jwb mcm tue~ Husbnd aku pulak gelakkan aku cakap "awak ingat orang lain tau ke rumah awak tu 2 tingkat.?" T__T. mulai saat nie aku tukar dan cakap sori h/p tertinggal dalam bilik.

p/s: aku try ubah apa yg aku akan jwb..:p

my hp dah rosak

sedih betul,hp rosak. Kalau hp slide je mesti macam ni-rosak. Sakit betul hati. Nak tukar hp baru xde duit la pulak. maklum lah tengah sesak skrg ni. Nak guna nokia rasa mcm x biasa dengan jiwa..kalau guna sony ericcson baru rasa sesuai..ecehh..konon je. Tapi betul la!! i like sony~

paling x minat guna nokia sebab:
  • Dah mmg x minat knp nk guna? :p
  • ambik gmba xcantik-pengalman aku gna hp nokia le~
  • function yg aku x seberapa suka
sebenarnya kalau dah biasa guna sony tue yang susah bila nak tukar nokia. Hehe. Apa-apa pun aku tetap ke arah hp sony. Now, guna hp husbnd tapi hp nokia lerr...:(


Oct 8, 2011

KL Bird Park

hari sabtu bersamaan dengan 1hb 10 2011 jenjalan ke KL Bird Park. Sebelum pergi ada 2 cadangan je dalam mind aku. Samaada:
  1. Taman Burung
  2. Sunway Piramid
Disebabkan oleh budak 2 orang ni akif n bidin dok sebut taman burung so memang kami ke taman burung!! Dari rumah kami naik cab. Tambang lebih kurang rm17. Sampai je kat situ tengok ramai orang n banyak betul BAS. Agknya bas pelancong kot.

Entry fee : Rm 20 (Adult)
RM 10 (child)










Sep 29, 2011

pening..

Sebenarnya aku tak nak tulis pun pasal aku pening..sakit nie..but seriusly susah orang nak percaya yang aku sebenaarnya rasa sakit.

Pening pun bukan sebarang pening tapi kisah pening lebih kepada bila bangun pagi rasa macam kepala pening memutar dan kalau bangun mesti terjatuh kalau tak ada pemegang. Doktor di klinik ttdi kata aku kena penyakit vertigo. But kena pergi check dekat hospital untuk susulan.

Sebelum ni aku pernah kena vertigo tapi tak pegi check dan aku rasa benda ni sembuh sendiri. Lama jugak nak sembuh hampir sebulan lebih baru ok. Tahun lepas masa eksiden adalah kali kedua aku kena balik. Pening. Tapi alhamdulillah cepat sembuh. Baru-baru ni lepas beberapa hari kahwin aku kena balik. Terus pergi klinik dan ambik ubat. Cuma ubat tak berkesan pun. Susah nak dapatkan rawatan yang sebenar.

Sedih sangat kerana rupa-rupanya baru sedar penyakit nie berulang. So...aku decide untuk pergi ke hospital. Dapat apoinment untuk bulan 11. Kadang-kadang aku tertanya "boleh ke pregnant kalau ada vertigo?". Menangis kuat-kuat rasa macam sedih sangat-sangat kenapa boleh dapat penyakit ni. Tapi lepas menangis memang dah lupa semua. Rasa lega.

Tentang Vertigo:

Vertigo- perasaan berpusing pusing atau rasa persekitaran anda bergerak

o Gangguan telinga tengah (vestibular neuronitis akut atau labyrinthitis)

o Sekali sekala ,benign vertigo berkaitan dengan perubahan kedudukan.

o Mastoiditis (radangan pada mastoid)

o Kurang aliran darah ke telinga tengah akibat atherosclerosis (plak lemak
dalam salur darah) terutama pesakit Diabetis Mellitus (Kencing manis),
Hypertension ( Darah tinggi) dan Hypercholestrolaemia (berlebihan kolestrol
dalam darah)

p/s: taip vertigo di google untuk dapat kan maklumat lanjut...:)

Sep 24, 2011

Brown Eyed Girls

yeahh...BEG dah keluarkan lagu baru. sangat best!! tak rugi kalau dengar. Masa dengar yang live n MR removed pun sangat teruja bila dengar lagu nie...Ouchh...







Sep 22, 2011

(k-drama)Smile Mommy


Hampir ke penghujung drama korea smile mommy. Episod sebelum ni memang sangat best dan mendebarkan. Hampir setiap hari aku akan tunggu untuk melihat drama ni. Agak sedih sebab hampir tamat drama ni. Siapa-siapa yang masih tak tau tentang drama ni boleh tengok ulangan di astro chanel 393 pukul 11.50malam.

Tak sabar nak tahu apa ending drama ni. Masa kemuncak smile mommy memang best giler! Waktu tu shin yeong memang dah nekad nak tinggalkan suami dia dan perempuan jahat Hwang bo mi tu.

Pelakon:

Shin family
Lee Mi Sook as Jo Bok Hee
Lee Jae Hwang as Shin Muh Roo
Kang Min Kyung as Shin Dal Rae
Jung Ji Ahn as Shin So Ra
Kim Yong Gun as Shin Ki Bong
Kang Ye Seo as (Muh Roo & Shin Young’s daughter)
Kang family

Yoon Jung Hee as Kang Shin Young
Park Won Sook as Park Soon Ja


Yoon Joo Sang as Kang Dong Poong
Suh Dong Won as Kang Do Young
Hwang Bo Ra as Kim Mi So (Do Young’s wife)
Im Ye Jin as Kang Seo Poong

Bae family

Ji Soo Won as Yoon Min Joo

Kim Jin Woo as Bae Yun Woo
Yeo Min Joo as Bae Yun Seo
Other people
Go Eun Mi as Hwang Bo Mi
Park Sung Min as Goo Hyun Se
Suh Joon Young as Lee Kang So

Seo Ji Young (cameo)

Chung Lim (cameo)
Bae Geu Rin (cameo)

p/s: bila la last episod drama nie..takut terlepas la pulak..Yaikkss!!

lagu Favorite


Lagu favourite aku sejak tahun lepas. "No need to know" by JQT. Lagu ni sangat sedap di dengar. Seriusly memang sangat best! lirik dia pun best..!! Sampaikan aku jadikan lagu ni sebagai ringtone untuk handphone aku dari tahun lepas sampai la feb 11. Baru la tukar lagu lain. Itupun tak lama sebab bosan.

Siapa-siapa yang belum kenal dengan JQT. Gambar nie masa first JQT debut.























click link kat bawah untuk ke music video JQT:




Siapa JQT?

Satu lagi kumpulan girl group. Beberapa tahun yang lalu ada sebuah kumpulan yang dipanggil i-13 sepatutnya mereka menjadi satu kumpulan girl group yang besar seperti super junior. Tetapi sudah dibubarkan kerana tidak berjaya.! Sekarang 3 0rang dari kumpulan i-13 datang semula sebagai JQT dengan seorang ahli lain!

JQT members:

Park Min Jung dari -i-13
Lee Ji eun dari i-13
Park Ga Jin dari i-13
Joo Min su- dipilih melalui ujibakat

p/s: nxt entry mybe akan di sambung kisah JQT..:)

Sep 21, 2011

masak kari ayam

Hari ni aku masak kari ayam. Cewahh kecoh la pulak masak kari ayam je. Tapi disebabkan suami yang mintak nak kari ayam,aku sanggup belaja dari pakar which is of course my mom. Untuk pertama kalinya masak sendiri. (huhuu..gelak2 sopan). Memangla masak sendiri tapi mak aku yang bagitau apa bahan-bahannya. Pastu dia datang check betul ke tidak. Akhirnya setelah hampir sejam didapur masak jugak kari ayam aku.

Resepi kari ayam:

Bahan-Bahan:
  • Ayam ->> mesti la kena ada,kata nak buat kari ayam.
  • Bawang Merah
  • Bawang Putih
  • Halia
  • Serbuk Kari - dalam 4-5 sudu.
  • Jintan dan biji rempah ->> letak sikit je.
  • daun kari.
  • cili kering->> yang dah di blend
Mula-Mula:
  1. Letak jintan putih,rempah biji dan kulit kayu manis serta daun kari.
  2. Masukkan bawang merah, bawang putih,halia,cili kering yang dah di blend.
  3. kemudian masukkan 4-5 sudu serbuk kari.
  4. Tunggu sebentar.
  5. Masukkan ayam. Pastikan selalu kacau.
  6. Akhir sekali letak air sedikit. Tak guna santan tapi air sebabnya kat rumah kalau guna santan abis semua orang pening. huhuhu....so,guna air j la.
  7. Pastu letak garam+ajinamoto.
  8. Siap!!
p/s: act kari ayam aku masin ckit...huhuhhu....komen dari suamiku"masin!!". Ops sorry...:((

Sep 20, 2011

Desktop Ku


Tengokla desktop aku...Serabut!!


Sama macam dengan aku yang tengah serabut. Shortcut game pun berlambak. Gambar pun letak merata-rata. Penim aku tengok...

Penim.

Serabut..
Gler...

Takpe...sabar wanie sabar....wat perlahan-lahan....

Dan akhirnya inilah desktop aku yang terbaru...:)


Berinai


Saje je nak upload gambar masa berinai untuk majlis kahwin hari tu. Walaupun dah lewat tapi memang sangat berbaloi. Thank You so much kepada Henna Noor collection'z. Kalau aku dapat buat inai sekali lagi macam tu memang aku nak..:)

Masa first dapat tau pasal Henna Noor collection'z melalui facebook. Tengok dekat gambar malam berinai kawan aku dan dia pakai inai sampai ke lengan. Fuhh..tapi cantik:)

Dahla masa tempah untuk inai nie pun dah lewat sebenarnya tapi nasib la akak norish nie sanggup untuk terima lagi.

Walau apapun terima kasih sangat kepada sepupuku Na n adikku yang menemankan sehingga pagi.






Tentang Henna Noor collection'z:
  • Menyediakan Perkhidmatan HENNA untuk pasangan pengantin dgn harga yang menarik.
  • Perkhidmatan Henna untuk perkahwinan & pelbagai acara.
Location: seksyen 17,40200 Shah Alam,Malaysia



Sep 17, 2011

Suka dan xsuka buat air.


Bila ada tetamu datang rumah mesti kena buat air. Aku tak mahir bab-bab air nie. Nak kata susah tak pun, cuma agak leceh. Ada yang kadang-kadang suka bila aku buat air rasa tawar dan ada pulak yang cakap air yang aku buat macam air tak cukup gula.

Macam-macam orang lain pulak taste mereka. So kadang-kadang aku hanya akan buat air teh. Ermm rasanya bukan kadang-kadang tapi selalunya akan aku buat air TEH. Sebab tu bila ada orang request nak nescafe,horlicks dan paling femes which is coffee. Ops...sory xreti nak buat Kopi. Sama la jugak kalau dengan nescafee. Xreti...:(


Apapun aku tetap akan tawarkan air teh yang aku buat. Hehehe....disebabkan itu aku dah prepare air teh yang banyak perasa. Selalunya beli brand Ahmad Tea. Teh dia sangat sedap. Wangi,lembut dan manis.

Macam perisa ada seperti:
  • Strawberry <--- my favorite
  • Lemon n lime
  • Apple
  • Peach
  • Vanilla
  • Mango
  • BlackCurrent
Perisa Peach
Perisa Apple

ZyloKu rosak lagi...

Sedihnya henpon zylo aku rosak lagi. Hari tu dah rosak dah pastu nak dekat 2 bulan baru g repair. Dahla mahal rm120. Dahla kasi warranty seminggu je. Dahla henpon kesayangan.

Hari tu aku beli henpon Nokia C3. Tapi last-last pakai tak sampai seminggu dah jual balik. Sebabnya dah sengkek xde duit. Hehehe. Ahh alasan yang sebenarnya adalah cam tak wape best je guna henpon nokia. Dah lama guna Sony tiba-tiba tukar nokia. Ishh tak sedap guna. Rasa lain sangat.

Disebabkan dah jual henpon C3 dan kini bukan milik aku lagi. Akibatnya aku dah tak de henpon. Sebab Zylo rosak lagi. Sob Sob Sob..

Kalau nak hantar msg pon dah x boleh sebab bila bukak je henpon dah jadi hitam skrin. Member lak rajin hantar msg pastu aku tak reply. Kadang-kadang aku tak ingat langsung sebabkan aku dah baca msg tu Cuma aku tak reply je. Semua disebabkan henponku yang dah rosak.

Nak beli henpon baru. Aii..ntahla...nggak ada ongkosnya..:((

Sep 15, 2011

Raya 2011

Selamat Hari Raya...walaupun dah lama tapi nak jugak ucapkan selamat hari raya aidilfitri...

Aug 18, 2011

Berbuka Kat Kfc





Jalan-jalan g sg wang n times square.

Aug 12, 2011

:(


I'm strong
But I break
I'm stubborn
And I make plenty of mistakes
Yeah I'm hard
And life with me is never easy
To figure out, to love
I'm jaded but oh so lovely
All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
If you'll trust me, love me, let me
Maybe, maybe

Someday
When we're at the same place
When we're on the same road
When it's OK to hold my hand
Without feeling lost
Without all the excuses
When it's just because you love me, you let me, you need me
Then maybe, maybe
All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
If you'll trust me, love me, let me
Maybe, maybe

I'm confusing as hell
I'm north and south
And I'll probably never have it all figured out
But what I know is I wasn't meant to walk this world without you
And I promise I'll try
Yeah I'm gonna try to give you every little part of me
Every single detail you missed with your eyes
Then maybe
Maybe, yeah maybe

One day
We'll meet again and you'll need me, you'll see me completely
Every little bit
Oh yeah maybe you'll love me, you'll love me then

I don't want to be tough
And I don't want to be proud
I don't need to be fixed and I certainly don't need to be found
I'm not lost
I need to be loved
I just need to be loved
I just want to be loved by you and I won't stop 'cause I believe
That maybe, yeah maybe
Maybe, yeah maybe

I should know better than to touch the fire twice
But I'm thinking maybe, yeah maybe you're mine

Maybe, love maybe


Happy Birthday sayang!!

Happy Birthday To U
Happy Birthday To U

Happy Birthday to Sayang....

Happy Birthday to U....~

Aug 10, 2011

Dah masuk 2 bulan KawiN '^-^


Wah sedar tak sedar dah masuk 2 bulan. Cepat betul masa berlalu. Tak sangka. Rasa macam baru je tunang. Masa tunang dulu Best! cuma kalau nak ngomen pun pasal baju je la. Hehe.:p

Hmm..Lagi 2 hari je birthday dia. So, nak kasi ape ye?

Ntah la aku pun tak ada idea sebenanrnya. Rasa macam nak beli kek je. Hadiah pun tak tau nak bagi aper.

Choice:
  1. Perfume
  2. wallet
  3. chocolate
  4. Baju

Cerita Putus Tunang sana sini


wah-wah sejak kisah KFCM dan jejari runcing putus tunang aku pon sama nak menulis jugak. Hehe. tak ada keje kot~

Salah siapa dan kenapa mereka putus tunang biarlah mereka jer yang tau. Kecoh sana sini pasal kisah peribadi buat orang lain asik mengata je. Takkan berhenti selagi duk bercerita. Naik muak dah aku sebenarnya lagi-lagi selepas kisah mawi-ikin putus tunang.

Masa tu kan kecoh sana sini. Tuduh itu,tuduh ini. Tapi future dorang Tuhan aje yang tau. Ni pulak kisah terbaru KFCM-elia. Hangat di pasaran. Hero malaya dan jejari runcing. Aku suka blog jejariruncing. Kata elia dia takkan delete blog dia sebab bagi dia blog tu dah macam diary. Wauu terharu bila baca.

p/s: malas dah aku melayan kisah mcm ni. Kesian pun ada. :((

Aug 9, 2011

Selamat Berbuka Puasa..

Untuk semua yang berpuasa selamat berbuka. Happynya hari nie sebab dah hari ke 9 berpuasa. Tak sangka sungguh pantas masa berlalu. Pejam celik,pejam celik dah nak dekat raya...:) yeahh!!

Actually hari nie aku masak sambal ayam,tapi sorry lar gambar tak ade. Sedap sangat kot sampai tak sempat aku nak snap. Hehe. Kelam kabut ckit hari ni last minute goreng sayur kangkung. Pastu berlari pulak pegi 7e beli ais. Fuhh nasib sempat.

Cuma Nasik je yang tak sempat masak...T___T.

Apa punya isteri la aku ni. Tapi tak apa akhirnya semuanya dapat makan dengan tenang dan nyaman. Semua sedap dan BEST!!

Menu hari nie:
  1. Ikan Bilis goreng pedas
  2. ayam goreng tepung
  3. tomyam ayam
  4. sambal ayam
  5. air oren++

jom tgk drama Smile Mommy

Smile mommy drama korea yang ditayangkan dekat SBS. Hari apa dan pukul berapa; ntah; tak sure. Yang pasti malam dalam pkul 10 lebih kot. Best cerita ni. Last hari tu aku tengok love,bread n dreams. Pasal kim tak gu. Aku layan gak drama ni sampai last episode. So now tgh follow smile mommy.



Title: 웃어요, 엄마 / Useoyo, Eomma / Smile, Mom
Chinese Title : 微笑妈妈
Genre: Family, romance
Episodes: 50
Broadcast network: SBS
Broadcast period: 2010-Nov-06 to 2011-April-24
Air time: Saturday & Sunday 20:50


Synopsis
A drama about three women and their families. Jo Bok Hee is dealt with a huge blow when her successful daughter, Shin Dal Rae, is diagnosed with an incurable disease. Kang Shin Young is betrayed when her husband, Shin Muh Roo, continues to meet his first love, Hwang Bo Mi. When he enters the race for congressman, she runs against him.
Cast
Shin family
Lee Mi Sook as Jo Bok Hee
Lee Jae Hwang as Shin Muh Roo
Kang Min Kyung as Shin Dal Rae
Jung Ji Ahn as Shin So Ra
Kim Yong Gun as Shin Ki Bong
Kang Ye Seo as (Muh Roo & Shin Young’s daughter)

Kang family
Yoon Jung Hee as Kang Shin Young
Park Won Sook as Park Soon Ja
Yoon Joo Sang as Kang Dong Poong
Suh Dong Won as Kang Do Young
Hwang Bo Ra as Kim Mi So (Do Young’s wife)
Im Ye Jin as Kang Seo Poong

Bae family
Ji Soo Won as Yoon Min Joo
Kim Jin Woo as Bae Yun Woo
Yeo Min Joo as Bae Yun Seo

Other people
Go Eun Mi as Hwang Bo Mi
Park Sung Min as Goo Hyun Se
Suh Joon Young as Lee Kang So
Seo Ji Young (cameo)
Chung Lim (cameo)
Bae Geu Rin (cameo)

Production Credits
Chief Producer: Lee Hyun Suk, Yoon Soon Hwan (윤순환)
Producer: Kim Yong Jin (김용진), Ahn Gil Ho (안길호)
Director: Hong Sung Chang
Screenwriter: Kim Soon Ok

nak masak apa hari nie?

Puas gak aku fikir nak masak apa hari nie. Asik sambal dan ayam. Apa lagi yang aku boleh buat?. Ayam goreng tepung pun dah buat. Hmm kari ayam pun mak dah buat. Apa lagi yang ye. Tadi aku tengok2 kat my resepi kot-kot la ada idea nak masak apa.

Tengok tu tengok la jugak. Cuma tak tahu nak masak apa yang sesuai dan sedap dengan citarasa dia. Kot kalau aku masak tak sedap nanti abes la semua kena buang. T.T. Hmm mungkin hari ni nak masak ayam masak kicap kot. Selalu kalau aku yang buat untuk makan sendiri mmg la rasa sedap.:)) Tapi taste dia? ehehe...

Takpa nanti kalau jadi aku masak ayam masak kicap aku upload kan gambar.

Banyak gak resepi yang aku jumpa kat internet. Aku share kan link jer yer.






Jul 25, 2011

Seharian di rumah. wat ape?

Apa keje aku hari-hari kat rumah? Mesti best kan boleh tidur sepanjang hari. Ataupun senang cakap makan tidur. betul tak? Suami aku cakap sama je macam tak kahwin dulu. Sama Malas. Aku pun rasa aku malas. Tu yang malas nak update blog. Sebenarnya rasa dah tak nak tulis lagi. Tapi..tapi..TULIS jugak. Mungkin dah bosan agaknya dah tak ada apa nak buat. kui kui.

Actually aku tengah tengok muvie sambil melayari facebook sebab lepas nie nak kena masak untuk suamiku. Mak aku masak untuk semua dan aku masak untuk dia jer. Ehh spesel sangat ke aku masak nie? Kena tanya dia la sedap ke tak. ^^'. Tanya kat aku sudah tentu aku jawab semuanya Sedap..!!~

Selain itu kerja aku kat rumah melipat kain. Umm sebenarnya lipat kain aku je. Sebab dia punya semua gantung dengan hanger. Kain baju aku jer kena lipat. T.T. Paling tak suka melipat baju. Selalu kena complain ngan mak pasal bila aku lipat baju sangat2 la tak cantik. Tapi walaupun aku malas aku berjaya melipat baju sendiri. Aku sangat bangga dengan diri sendiri.Kah Kah Kah.

Hmm..malam pulak malayan cerita kartun sailormoon. Thank you so much sayang sebab tlg download. Sekarang tengah tengok sailormoon super S. Aku suka tengok skip n skip je cerita tu sampai aku rasa oh ni la part yang best. Tapi kadang2 aku rewind balik. :p.

p/s: ape punya entri la aku tak tau. Baca untuk tatapan sendiri...:)

Jun 24, 2011

My Wedding Day~



Salam....

Alhamdulillah...semuanya berjalan dengan lancar. Merah tu amek kaw...Temanya memang warna merah walaupun ada yang tidak setuju tapi akhirnya pakai jugak baju warna merah. Sangat berpuas hati dari team finas Andaman,Pj untuk makeup,baju,dan set pelamin. Cantik sangat. :)

Terima Kasih yang tak terhingga kepada semua yang terlibat. Termasuk kepada semua rakan,adik-adik, sedara mara, sepupu dan juga terima kasih yang terhingga juga kepada kawan-kawan mak..

Juga tidak lupa kepada My family in laws....

Terima Kasih..
Terima Kasih
dan 
Terima Kasih..









Jun 7, 2011

i'm really hurt......



How am I still crying
I'm hurting so much because of you
All I have to do is think of you~

Why is your scent in my mind
When I see your picture, I,
When I think of you, I,

I'm hurt hurt hurt hurting
I'm hurt hurt hurt hurting
I didn't know it'll hurt this much

I'm really hurt hurt hurt hurting
My heart is hurt hurt hurt hurting
I didn't know how much I'll miss you, I'm really hurt

I can't take another step
The farther we go, the more I hurt
When all I do is look up to you

The nights that suddenly turned longer,
it's me, who misses you so much,
all I do is think of you again

I'm hurt hurt hurt hurting
I'm hurt hurt hurt hurting
I didn't know it'll hurt this much

I'm really hurt hurt hurt hurting
My heart is hurt hurt hurt hurting
I didn't know how much I'll miss you, I'm really hurt

Don't leave me like this
I'm begging you, please stop hurting me like this

I'm hurt hurt hurt hurtingI'm hurt hurt hurt hurting I didn't know it'll hurt this much

I'm really hurt hurt hurt hurting
My heart is hurt hurt hurt hurting
I didn't know how much I'll miss you, I'm really hurt

I'm hurt hurt hurt hurt
I'm hurt hurt hurt hurt

May 30, 2011

Ahad: ramai yg wat aku marah

Situasi 1: di kedai baju

Semalam aku ngan adik2 aku g jalan TAR. Adek aku ain syazwi nak tukar baju yang dia beli sebab kaler dia tak lawa. So, dengan erti kata lain nak tuka baju warna lain atau pun pilih baju lain. Sampai je kat sana aku tgk la baju tu dan colour apa yang ada. Tapi memang semuanya color x comey. Aku pun tak berkenan. So,aku pun tanyalah kat "akak" tue.

Tapi dia wat dek je. Mula-mula memang la bengang ckit. Tapi sabar je la sebab mungkin customer ramai. Agak lama la jugak kiteorg duk kat kdai tu. Last-last bila aku tanya design nie ada baju warna pink n size 38 ada x? Tau dye jwb apa??

akak 1:" xde dek...warna pink dah habes"

aku:"kalau design lain warna pink ada x?"

akak 1: dengan malasnya dia pon memanggil kawan dia suh carikan.

akak 2: "saiz besar ada lah dek,saiz 38 abes".

PENIPU!!!!

Memang membohong la...! Dahla malas nak cari pastu cakap tak de. Memang bengkek gler aku dengan penjual-penjual kat ctu. dasar pemalas. Layan customer biadap. Pehal korunk nie malas sgt nak cari. Nak tunduk pun malas ke?? nak jual ke tak nak nie??

Adat la kalau ada customer yang cerewet. Ngok! Aku dulu keje lagi ramai customer setiap hari itupun marah kalau aku cakap kotak yang aku bagi x matching ngan kristal.

Lagi satu aku bengang. Baju yang dorang display. Alah yang korunk tengok bergantung2 kat kedai tue. Ada satu design n mcm2 colour tapi berlainan size. So ble adek aku dah habis pilih n tanya la kat akak tu ada yang baru ke? so, mcm biasa dia jwb "xde".

Aku: "owh yang nie yang display lar"
akk 1:"dek,yang nie bkn yg display,kiteorg kalau stok baju sampai terus gantung. Ni semua baju baru"
Aku: Senyap. Muka memang dah masam. Rasa nak terajang pon ada.

p/s: Abes kalau baju tue baru kenapa ramai sangat org duk try2 lagi pon dah kau letak kat luar mmg sah2 la utk display!! abes utk apa?? untuk gantung2??

Situasi 2: tingkat 1 atas kedai baju bodoh tu

Lepas je beli tudung aku ajak adek2 aku naik tingkat 1 ada baju promosi baju kahwin. So,just naik n nak tengok la mana berkenan. Masa kat kdai tudung tadi tanya la harga veil brp..beratus jugak la. Hmm T.T

naik je tingkat 1 nth nama kedai pon aku tak tau. Banyak gak la baju pengantin, tgh2 jalan sampai penghujung kdai adek aku nampak veil. Kat sebelah tue ada jual corset offer rm10. Dalam-dalam kiteorg tgh bercakap. Tbe2 datang sorang prmoter nie,umur aku agak dalam 30++. Senang kata dah nak 40 kot.

ain sazwi:"kak,veil ni brp?"
Promoter1: "rm 49.00",katanya dengan muka tak senyum dan cam sial.
aku: Memang dah bengkek gler hati. Sambil lalu,"JUM kita balik, MELUAT la aku hari nie ramai orang kurang ajar".

P/S: Memang wes serius aku cakap semalam memang dorang yang aku cakap kat ats nie kurang ajar nak mampus. Bajet mcm dorang tokey kedai ke ape?? kalau xnak jual jangan keje!! susahkan hidup org. Bodoh cari pasal ngan aku!! Nasib aku xbwk laki aku...!!~boleh la dia lempang muka korang yang cam sial tuh!!~

May 14, 2011

Borang dah setel~

Salam.....~

Alhamdulillah borang kawin dah setel walaupun banyak jugak masaalah masa kat jabatan tapi akhirnya lulus. Hahaha.....sangat-sangat gembira.:)

May 12, 2011

CheckList Perbelanjaan Kahwin

Salam....~

Sebenarnya masa-masa mula nak buat kenduri kahwin nie aku xde apa-apa planning pon. Masa tunang dulu pun aku rasa macam lancar jer. Bagi aku lah tak tahu plak apa kata orang lain. Nak jadikan cerita aku tak ada checklist dan apa yang aku ada semua ada ada dalam kepala otak aku. everything. Hmm sampai satu tahap aku rasa serabut giler dan malam semalam aku taip semua yang aku ingat. Fuhh lega.

Okey now memandangkan dah ada checklist aku right n pangkah jer...

1. Set pelamin dll

2. Photographer/videografi

3. Khemah+kerusi

4. Sistem PA

5. Makan Beradab

6. Doorgift

7. Barang hantaran

8. Kad Kahwin

9. dll

Banyak pendapat yang bercanggah pasal barang hantaran,doorgift,khemah,catering dll.

Problem 1: doorgift. Aku cadangkan bagi cawan jer. Pastu katanya kawan mak aku kalo ko kasi mini cawan kat umah dye berlambak. Siap bungkus dalam plastik n BUANG. So.sye kata kalau nak bagi biar orang boleh guna. Contoh macam MUG dan bukan mini cawan. Selain tue,bagi CUPCAKE or muffin.

Problem 2: gubahan hantaran. Aku cadangkan lebih baik cari tempat yg murah. Tapi kata org lain plak. Ini sekali dalam seumur hidup kalau buat simple nanti menyesal dll. Sekarang nie bagi aku ikut bajet la. Bajet masing2. Kalau nak lawa upah mesti mahal. kalau rendah bajet just simple. Tapi last2 bakul hantaran tu tersadai dalam stor. Xde gunanya. Akhirnya pikirlah mana yang patut.

Problem 3: Khemah +katering. Yang nie ada orang nak sponsor. tapi nak cari yang MURAH. So,kalau kite cari tak kena lak taste dye. Nak dye cari ntah ble boleh dpat. Kalau dapat ALHAMDULILLAH....:) kalau TAK DAPAT? menangis...:(

So,banyak lagi yang masih dalam perancangan dan harapnya menjadi. Sebab borang kahwin pun tak siap lagi. Kawan aku cakap," aku yg nak kawin bulan 2 tue pown buat perancangan setahun ko nak kawen bulan 6 nie pon mcm banyak benda tak buat. brg htran xsiap lg."

Itu kata dia.....now kata aku...."Nak tak nak....i'll make SURE this wedding will Hapen..."

Mengemas Bilik~

Salam....

Dah lama xupdate blog...sampai nak tulis apa pown dah blank idea..Hehehh..Hari nie mengemas bilik zakur sbb adek aku(ain) nak pindah masuk bilik tue. Actually aku yang paksa..hahaha. Penat mengemas..walaupun bilik kecik tapi penuh dengaan habuk. Habis keesokan hari aku batuk. Tapi ckit jer...:(

Tengah-tengah mengemas adek aku terjumpa satu kotak yang penuh dengan disket. Larr aku punya rupanya...! Masa zaman diploma dulu,dari tahun 2003 lagi. Wahh...teringat la masa zaman dulu belajar multimedia tapi guna disket je. Dhla space kecik jer. Bila dah sem 2 lecturer suh beli thumbdrive dahla mahal. Aku ingat lagi aku beli dengan harga rm120 untuk 128mb<----xsilap aku la. Tapi serius kalau blaja multimedia kena ada space yang besar. Dulu komputer aku siap sangkut-sangkut lagi. Tambah plak ada virus. Memang la geram...lagi2 time nak hantar project.

Skang nie mcm2 jennis thumbdrive ada...Aku suka yang kecik n comel sbb boleh letak keychain yg comel....Kalaulah dulu masa tahun 2003 ada thumbdrive yang jenis mcm gambar kat bawah mesti ramai yang nak beli....


Apr 26, 2011

Kahwin o Kahwin

Kahwin...

Kahwin...

Kahwin...

Berapa banyak kawen darr. So konpiuss...kejap nak buat cni kejap nak buat sana. Buat kepala pening jer. Now tiba-tiba bulan 6 plak dah. Isk isk. Satu hape xprepare. Ble org tanya mesti bz kan wat persiapan. Bt actually xde buat apa pon. Kecuali ada lar org yang nak tolong bg brg hantaran. Seriusly,xde apa yang dah dibuat. NOTIN.

Stress..


Kawan aku cakap ko nie bia betul wanie nak kawen. baju pun x wat,makeup,brg hantaran,kad. Tgh serabut skang pasal borang kebenaran utk kawen. Itu yang aku nak utamakan dlu. Kalau x maka x jadilah hari nikahnya.

Next baru wat HIV test. Itupun aku ajak dye ckp xnak kononnya takut..cess...wat lawak aper. Rilek lar mcm kena gigit semut jerr..hahaha....

nak cakap apa cakaplar. Orang boleh mengata. Mulut xley tutup. Asik bercakap jer...:p

Sape yg ada xperience or cte2 psl mcm mana nak kawen leh pm i....:)

Apr 25, 2011

lamanya xupdate.....

lama betul xupdate blog aku...keh keh...mcm la BZ sgt. Xdela bz cuma malas nak menaip n rasa cam xde idea. Dah kering akibat duk umah jer. Sampaikan zarif pon tanya "awak dah lama xtulis ke kt blog?". Aku pun xingat aku jawab aper.

Nak story ape ah..hurm..jap2 aku pikir aku wat ape beberapa minggu yang lepas.

Pikir.....


Pikir......



....



..


.


Ahahhh...aku dah tau...!!!

Aku dilanda demam selsema....sebab tue la malas nak berblog....Nie pun ada baki selsema lagi...lama betul sakitnya...Oh yerr....aku lupa, ditambah pulak dengan adek aku yang jatuh motor masa nak ambek adek zakur kat kota kemuning.

Dye dok blakang aku je....Tapi ntah la aku tak perasan waktu ble dia langgar lubang tue n jatuh. ish ish....adoii sapelah yang kasi pecah lubang tue...xde ke orang nak turap balikkk?

Aku tengok masa kat KL-putra hari tue pun ada lubang besar....teruk betul..kalau keter xperla..bukannya tergolek pon..nie motor..

Apr 8, 2011

BOsan asik Bg sama je...~

Lama xupdate blog. Sememangnya aku malas. Papepun bile bukak je blog aku nieh asek-asek warna sama. Tuka sana sini pun mesti nak pink jugak. Tak de kaler lain ke yang aku minat selain pink? siyesly ? Pink?Pink? Pink?

Off course!!!pink kaler yang kiut..comel..i like...:). Acu kalau kaler lain..hmm kaler ape ekk..Merah? cam terang sangat..xbeshh..oren?? hmm ntah la kadang2 terang2 kadang2 pudar..Xnak aku. Biru,purple? mungkin kadang2...haha...Dulu-dulu lar penah gak ak ngn dzarif ckp kalau tema kiteorg utk kawen nak buat Kaler biru muda + pink...hurmm...Boleh aku bayangkan kaler dye mcm mana..cantek je aku rasa...

Okey2 dah pasal kaler tema utk wedding nie...cukup...

dot

dot

dot

Ai xde ape nak diceritakan la plak dah..haha...BUkan apa adek aku..mak aku sme dah bising cakap aku mcm xnak kawen la..ape la..sme ade..Yerla bkn senang nak pikir tema kaler ape utk wedd sendiri...Mcm sekarang ak tengok merah+hitam..Ok jer..Kawan aku ritu kaler purple+pink. Well..not bad...Well suggestion from AS warna maroon. Pastu Z ada cakap psl oren+hitam...Hmm dunno..yet..hehe

p/s: HIV test pon xwat lagi...:(

Mar 23, 2011

Kembar


Opss....

Hari nie ak tgk tajuk kat wanita hari nie "mcm mana nak jaga anak kembar". Jemputannya Ziana Zain n ader org satu lagi yang beranak kembar 3. Dengar macam best jer kan? Dapat twins..haha. Mcmmana dapat twins ek? keturunan? yer lah mana tau ada blah lelaki or perempuan yang penah ada sejarah twins. Tgk cam sh alya dapat twins..Uhhhh comeynyer....i like...haha. Serius comel gler.

Dulu pun ak ske tgk twins. teringin kawan la. He3......Ak tnya abg lampard fmly dye penah ade twins ke? Dye marahkan aku....:((. Paper tah...org tanya jer....:p wekkk

Sebenarnya ak duk cte pasal twins nie sebab aku tengok kat Oprah dye jmput pompuan ni..Nadya suleman..beranak kembar 8. Wow?!?!. Sangat mengejutkan. Penah gak aku dengar psl kembar 8. Tapi xsangka la oprah jemput dye.
(octo mum in Oprah)

Dalam rancangan Oprah nadya cuma tegaskan yang dye bukan nak kan glemer kerana beranak lapan atau digelar octo mum sebab sebelum nie dye dah 6 orang anak. Dan juga kenapa dye berbikini. Dye ade gak ckp psl dye xkn wt porno dan dye malu sgt sbb ada sesetengah yg menawarkan padahal br lepas 2 bulan lahirkn anak.


click to view

info on nadya:

give a thought:



Mar 22, 2011

L to P (motor)

Yezz....Akhirnya berjaya jugak aku dapatkan p motor. hehehe. X disangka betul. Setelah penat mengharungi Lesen L selama ermmm berapa lama ek? he3 aku pon dah lpe. Tapi xsilap aku asenya dah 3 kali pegi renew. Takpun dah 4 kali?hahaha..ak lpe...^.^!

Penat g berlatih kat litar dye akhirnya berjaya jugak. kalaulah abah ader..mesti aku ase hebat glerr. Aku ase sampai hari nie aku ingat lagi mcm mana nak start kat litar.

Mula-mula:
  1. Bahagian 1
  • Pusingan 8...tapi wat 1 setengah jer. Asenya aku betul je xpenah silap kot buat sampai 2 pusingan.
  • Titi- Masa latihan aku ase cam nak jatuh tapi tak penah jatuh lagi lar masa latihan pon. Masa 1st buat memang la ase cam nak terjatuh jer..haha
  • Kon- Nie senang jer. Aku ase nek basikal pon boleh :))
  • Break emergency- Yang nie xpandai wat. Aku ase rmai yg fail kt cni kecuali pengajar tu wat. Memang berbunyi la ble dye tekan break...
  1. Bahagian 2
  • Check helmet
  • Check cermin sisi
  • Start enjin
  • Check lampu depan
  • Pandang kiri & kanan & depa tgn kanan
  • gear 1
  • pandang kiri depa tgn kiri
  • pandang kanan dan jalan
Wah..hebat gtu..masih teringat di minda mcm mana aku hafal benda2 nie. Nasib dalam mimpi pon tak wat. Kalau x mesti orang dah gelakkan aku...Hihihi...:)

p/s: Excited glerrr...:)))
 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown