Simple review


Lipstick- MAC strikingly fabulous

Aku sangat-sangat suka dengan lipstick. Especially warna pink. Macam-macam warna pink ada. Baru-baru ni aku beli lipstick Mac warna pink dekat Mid Valley. Dah banyak lipstick aku guna tapi lipstick Mac adalah lipstick favorite aku buat masa sekarang.

Harga : RM88
Best ; Tahan Lama, walaupun lepas makan masih lagi. Tak macam lipstick biasa kena touch up balik.

Mary Kay Foundation

Pernah guna foundation mary kay? Kalau belum sila lah try. Perbezaan dengan foundation lain yang pernah aku try, Mary Kay tak melekit dan terus resap masuk muka. Cuci muka pun mudah. Tahan sampai malam walaupun pakai waktu pagi lagi. Kalau rasa nak touch up lagi cuma guna loose powder jer.

Harga : RM 70
Best : Boleh tahan hingga 8 jam, salah satu fooundation yang terlaris di US, lepas guna muka tak berminyak.

No comments:

 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown