Oct 29, 2010

Rindu abah~

Rindu btul kat abah..
abah,bangun la...kakak sgt rindu...
semua org nak tgk abah balik..
abah,bgn la...:(

Oct 26, 2010

Meluat~

Sakit betul hati aku..geram sangat-sangat. Kalau boleh rasa nak lempang jer..serius,mmg nk lempang pun. Tapi sayangnya aku geram dalam hati jer la(Huh,xguna....). Aku pun pelik la kenapa ade org yang suka buat andaian dekat org lain? kenapa x gosip hal org lain. Knp aku jugak..Dah la xbrp knal aku pastu judge aku mcm aku teruk sgt...ITU yg buatkan aku geram. Terus buat conclusion yg aku jenis mcm tue!!BodOh btul..!


Lagi satu yang buat aku geram, slalu org cal aku xdpt,KATA mereka. Tapi yang peliknya xde la pulak miscal kat hp aku. X ke bongok mcm tu sebenarnya? Nak menipu pun biar la berpada..mmg geram sungguh aku. Lepas tu buat conclusion wanie ni susah nak cari..susah ble cal x angkat or msg xreply...(geramnya akuuu....T__T)...! Lepas tu kononnya kata mereka lagi aku ni xgi klas sbb tue susah nak cari...Kepala H**T*K kau...Pelik btul Fesbuk aku ader...tp x pernah nak menegur..Aku sombong atau dye sombong? huh ntah..sama kot. So,dah teknologi ader kau guna la sengal..Nie x ckp aku mcm yg kau dakwa...Buat aku sungguh geram..Serius mmg aku terasa hati btul dengan kata2 mereka itu. AH XGUNA...!!


Dan yang paling dan paling aku sedih dan buat aku menangis hari tue ble MEREKA kata,tp dengan cara perlinya.."dh la x p klas"..WOiii..aku ade susah kan hdup kau ke kalau xpegi? mmg attendance aku teruk gler..so wat? aku tanggung sendiri la..pastu ckp main perli padahal ape yang kau buat? untuk documentation lngsung xsentuh takat buat part pratikal..Tu pun belagak nak mampus..seriusly aku xtau sama ada aku meroyan sesorang kat sini atau aper...Yang pasti mmg aku terasa hati gler ngan MEREKA yg buat perangai mcm tu.


So,apa yang aku buat adalah dengan rela hati aku iaitu men-deletekan MEREKA atau remove mereka dari fesbuk Friends aku..Hmm lega betul setelah aku buat macam tue..rasa xde bebanan lagi dan selama nie pun xpenah2 nak bertegur. Aku sedar yang aku mmg sorang2 kat kampus. So senang la nk buli aku?sebab kau hebat? ngek...Tunggu la FINAL EXAM nanti...


Ada satu lagi perkara hari tu yang tiba-tiba buat aku terasa. Seseorang yang memang baik ngan aku tapi ntah kata-kata dia hari tue seolah-olah x ikhlas dan seolah-olah nak balas dendam kat aku...Kalau aku ada peluang atau ada orang minta tolong aku pasti aku akan tolong dengan ikhlas. Xperlu la dengan rasa x ikhlas untuk tolong aku...T_T.

Oct 21, 2010

4 movies in a month..

Banyak btul bulan nie g tgk movie..
Tp sumer yg aku tgk mmg best
sangat2 suka...tp ingtkan b4 exam nk tgk lg
citer YOU AGAIN n RED.
Mcm best jer..ntah,tgk la dlu..hehe

Oct 15, 2010

liar,liar,liar !!!!

what will u feel when he cheated on u?
out of sudden..
i dunno seriusly just gth
LIAR....
he's stupid enough to make me angry
seeing what he write on the fb making me SICK...
why u lied to me hah???
i cannot open my fb anymore
i hate it..
really hate it!!
arghhhh ^%$#@!!

Oct 11, 2010

Sekitar Event Counseling Awaraness Day


Event:Counseling Awareness Day
Date:1,5 an 6 October 2010
Location: uniKL lobby

(mengira test2...)

(asiah wat ape tu? ngaja ida ke?)

(art session-->dak2 nie duk melukis??)

(life review map-->wow!)

Sesi bergamba:
(koya kiut aku...hehe~)

(wow....sama tinggi ngan klcc tuhh)

jalan2 release STRESS ^^'


Kerana sgt2 tension dan stress
malas dan meluat
tue je la yg dapat dikeluarkan kata2
so,aku nk g jalan2..
tgk la aku mkn..
nyum2
sedapnya...hahahaha

(sedap btul mkn pizza..uhh...kolestrol?ape itu??ah makan jerrr!!)
(knp muka aku berkerut? xpe comel w'pun mcm tue..hahhhh..ske hati la nk perasan pown..wekk)
(oloh2...comelnya dye...mata bulat gtuu)

Oct 8, 2010

knp saya xboleh tdo?

nak tdo...!
knp mata aku xleh tutup2 lagi...
ish.. fikir byk sgt la kot
asignmnt oh asignmnt...
knp dan knp
waktu ini jua kau dtg bertimbun
seolah2 aku xpenah buat?

padahal aku rasa kejap ada quiz,test
asignment..isk sik
n
coming soon MONDAY presentation
for project managment subject...
adoi...penim lagi aku..asihh
exam semakin dekat TAPI
final year project aku masih lagi tergantung...
ape patut aku buat?
byk sgt...berat btul..
Dugaan untuk semester 7..(chaiyok wanie!!)

Oct 7, 2010

Tgk org berKONVO,ble Turn aku?

wow..bestnya tgk member masa diploma aku yg
amik degree dah konvo...(ishh aku ble pulak?sabar2 abiskan dlu semester akhir...)
Dlu ms dip kecoh btul ms aku konvo..sumernya 1st time
But kali nie no more kecoh2...huhuhu...hope so?!

Suke sgt aku tgk dorang pegang bunga pastu ade
bear yg ada topi tue..Yg tue paling mahal..
sbb ada maksud yg tersirat kot..

So aku dah pesan kat adek aku
yang aku nak:

1)Bunga(but,aku nk yg plastik jer..hua hua Demand la plak)
2)Teddy bear yg pakai jubah tue(seolah2 aku ada kenangan la sbb aku dah grad)
3)aku nak gambar untuk satu family(mahal la kot untuk amik gamba satu family?!)


Banyak nya keje!!


Banyaknya btul keje aku sem nie...Last semester tapi keje berlambak2.
xpenah lagi aku rasa keje yang sangat byk mcm sem nie..
Walaupun byk ambik subject kira2 tapi ada kuiz,test asignment..
Aku rasa lagi byk dari buat presentation...(mengeluh sekejap..aishh..)

"wanie,kuatkan semangat!teruskan usaha....aiishh tu kata dalam hati aku,
tp aku sendiri?pemalas...ah!!! berenti merungut!!buat keje..."

Keje Oh keje...ape lagi yg aku xsiapkan eh..?hmm(tgh pikir**)
oh yer skrg aku ingt:

1-asignment MF
2-asignment akaunting
3-asignment kalkulus
4-Study kuiz akaunting&kalkulus
5-Siapkan tutorial kalkulus
6-persentation Project managemnt
7-Final Year Project....

0whh tidakkkkkkkkk.........total semua sekali 7 keje yg xdisiapkan lagi..
isk isk..aku dilanda kemurungan.....tolong...tolong...
sape yg dgr nie aku mintak tolong....:(

Bila Cinta....


Aku suka dengar lagu tue:

"Bila cinta kini...x lagi bermakna
yg ku rasa kini..hanyalah nestapa...
Di tingglkn cinta masa lalu..."

"Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Yang ku sambut itu dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi tinggalkanku"




 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown