Apr 26, 2011

Kahwin o Kahwin

Kahwin...

Kahwin...

Kahwin...

Berapa banyak kawen darr. So konpiuss...kejap nak buat cni kejap nak buat sana. Buat kepala pening jer. Now tiba-tiba bulan 6 plak dah. Isk isk. Satu hape xprepare. Ble org tanya mesti bz kan wat persiapan. Bt actually xde buat apa pon. Kecuali ada lar org yang nak tolong bg brg hantaran. Seriusly,xde apa yang dah dibuat. NOTIN.

Stress..


Kawan aku cakap ko nie bia betul wanie nak kawen. baju pun x wat,makeup,brg hantaran,kad. Tgh serabut skang pasal borang kebenaran utk kawen. Itu yang aku nak utamakan dlu. Kalau x maka x jadilah hari nikahnya.

Next baru wat HIV test. Itupun aku ajak dye ckp xnak kononnya takut..cess...wat lawak aper. Rilek lar mcm kena gigit semut jerr..hahaha....

nak cakap apa cakaplar. Orang boleh mengata. Mulut xley tutup. Asik bercakap jer...:p

Sape yg ada xperience or cte2 psl mcm mana nak kawen leh pm i....:)

Apr 25, 2011

lamanya xupdate.....

lama betul xupdate blog aku...keh keh...mcm la BZ sgt. Xdela bz cuma malas nak menaip n rasa cam xde idea. Dah kering akibat duk umah jer. Sampaikan zarif pon tanya "awak dah lama xtulis ke kt blog?". Aku pun xingat aku jawab aper.

Nak story ape ah..hurm..jap2 aku pikir aku wat ape beberapa minggu yang lepas.

Pikir.....


Pikir......



....



..


.


Ahahhh...aku dah tau...!!!

Aku dilanda demam selsema....sebab tue la malas nak berblog....Nie pun ada baki selsema lagi...lama betul sakitnya...Oh yerr....aku lupa, ditambah pulak dengan adek aku yang jatuh motor masa nak ambek adek zakur kat kota kemuning.

Dye dok blakang aku je....Tapi ntah la aku tak perasan waktu ble dia langgar lubang tue n jatuh. ish ish....adoii sapelah yang kasi pecah lubang tue...xde ke orang nak turap balikkk?

Aku tengok masa kat KL-putra hari tue pun ada lubang besar....teruk betul..kalau keter xperla..bukannya tergolek pon..nie motor..

Apr 8, 2011

BOsan asik Bg sama je...~

Lama xupdate blog. Sememangnya aku malas. Papepun bile bukak je blog aku nieh asek-asek warna sama. Tuka sana sini pun mesti nak pink jugak. Tak de kaler lain ke yang aku minat selain pink? siyesly ? Pink?Pink? Pink?

Off course!!!pink kaler yang kiut..comel..i like...:). Acu kalau kaler lain..hmm kaler ape ekk..Merah? cam terang sangat..xbeshh..oren?? hmm ntah la kadang2 terang2 kadang2 pudar..Xnak aku. Biru,purple? mungkin kadang2...haha...Dulu-dulu lar penah gak ak ngn dzarif ckp kalau tema kiteorg utk kawen nak buat Kaler biru muda + pink...hurmm...Boleh aku bayangkan kaler dye mcm mana..cantek je aku rasa...

Okey2 dah pasal kaler tema utk wedding nie...cukup...

dot

dot

dot

Ai xde ape nak diceritakan la plak dah..haha...BUkan apa adek aku..mak aku sme dah bising cakap aku mcm xnak kawen la..ape la..sme ade..Yerla bkn senang nak pikir tema kaler ape utk wedd sendiri...Mcm sekarang ak tengok merah+hitam..Ok jer..Kawan aku ritu kaler purple+pink. Well..not bad...Well suggestion from AS warna maroon. Pastu Z ada cakap psl oren+hitam...Hmm dunno..yet..hehe

p/s: HIV test pon xwat lagi...:(
 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown