Apr 22, 2009

Grissom tinggalkan csi las vegas

Grissom tingglkan C.S.I

(grissom b4 leaving csi team)

After 9 years being with the team.Grissom ataupun nama dia dlm cte tuh gil grissom telah meninggalkan pasukan csi. hmm..Mula2 aku xsangka dia akan btul2 tinggalkan csi. Tapi stelah aku check kat tenet rupanya mmg btul dia kuar dr csi. Ataupon boleh dikatakan dia dah penat berlakon dlm series tuh..

First aku tgk grissom dgn team dia waktu kat ntv7. Baru jer tayang first season.. mmg best gler masa tuh. Tapi makin lama makin xberapa best especially masa warrick mati. Argh xbest btul, season tuh pon boring jer. Sama mcm sara tgglkan csi,yerlah mula2 wat cte dia kena culik pastu terperangkap kat bwh tayar kete. Killer dia sampai skrg aku xske miniature killer. Mmg la scary.

(team c.s.i las vegas zaman muda..hehe)

hmm..agaknya mcmane la team csi lepas grissom xde, xtau lepas nie mcmna dorang nk bangun balik tanpa grissom. Katherine pon best gak,dulu suka nick tp skang cam dah kurang psl dia..hmm 1st season aku tengok mmg aku dh suka character grissom. Best. But after grissom couple dgn sara hmm waktu tu mmg kureng ckit. xtaula.mungkin aku xminat dorang bersama..lagi suka grissom dgn katherine.

Hmm,dgr citer pengganti grissom yg berlakon dalam citer the matrix xlap aku yg jadi morpheus. xsilap la. Ntah best ke x dia berlakon,kalau xbest mmg xtengok la aku csi las vegas. Aku akan beralih kpd csi miami..Tp papepun lps grissom couple dgn sara aku dh beralih kat Horatio.hehe well..td nya last episode grissom tgglkan csi n cari sara kat costa rica. hmm maybe grissom nk live happily ever after ngan sara..

Apr 20, 2009

Kemuncak Drama AF 7

allop diary, ntah sape agaknya jadi juara af7.. Aku nk aril, tp ramai ckp dia poyo,sore xde n mcm2 la..ada2 gak yang ske n ada yg mmg xske. bagi aku dia cam real perfomer. Sume pakej dh ada dr suara,rupa tp xtau la cara dia berkomunikasi mcmane. Harap lebih baik dr yazid dll. Bg aku kalau hafiz menang akan jadi mcm stacy af6. Biasa jer..hambar w'pon org asik ckp dia bagus tapi mana fan dia..fan yg ckp dia bagus n tergila2kan dia.. ckp jer ske padahal album pon xbeli..Aku kalau aril ada album mmg aku beli.

lama tunggu bas!!

(gambar nie tmpt penantian aku menunngu bas xsesampai)

ingatkan tunggu aper..hmm tunggu bas..lama gler tunggu. ingatkan dlm 15-2o minit jer..


tapi hr tue rasa cam nak dekat sejam tungggu..punya la lama. nk nangis pon ada. Ni sume gara2 sbb abis klas mandarin pastu pi sogo nak naik kmuter trus..kalau trus naik kat dang wangi agknya xdela rasa lambat sangat.
Nak jadikan citer waktu aku tgh tunggu bas tue nk dekat bape buah tren komuter lalu agaknya dalam 5 buah gak arr..sabar jer la..X tau lambat sangat sampai, Tension btul hr tu. Slalunya hari jumaat xde la lambat sangat bas ataupon xde la nk kata bas tu x banyak. Slalunya akan ada jer yang sampai.xlama menunggu. Mmg sdih gler arr dahla mlm tungu lak sesorang..aper ah
Nk ikutkan hati nak naik teksi jer. tapi org cakap bahya naik teksi sesorang mlm2. so nk xnak tgggu jer la bas. hmm mak soh amik lesen xnak. skang padan muka.isk isk isk. Abah plak pg amik adik zako kat sekolah dia. agknya nk dkt sejam tggu br abah call tanya xsmpai agi ker..isk pnya la sdih tggu bas xde sampai abah yg amik. Ssambil aku dok tungu abah ada lah bas XGUNA tu lalu..SABAR jer la...waaa waaa.. Dh nasib aku hr tue malang nk wat cane..

(jambatan yg slalu aku naik..)

true blood

thursday 1o p.m at cinemax..true blood season 1


cter nie best glerrr ..agaknya sbb aku xtgk agi cter twilight tu yg ckp cte nie best but so far cte ni best.. cerita cinta antara vampire dgn mnusia tp pompuan ni dia telepatic.tah btul ke x eja..hehehe..dh ngantuk nie..mls nk check2 spelling..huhu
true blood nie based on novels.ada 8 series of novel.kang i upload kan gambar..tp tah cam lambat jer..hurm

Apr 14, 2009

Birthday Ma..mmuah


(terimalah kek yg x seberapa ni..nyum2 sdapnya..jgn jeles)

Hari nie bday mak yg ke 52..hmm rasanya la kot.haha..leh lak lupa..slalu beli blueberry cheese tp bukan ada org makan pon kek tue. So hr nie ms bday mak beli kek coklat tp ada buah hmm..sdap. Adik aku ckp sdap. Poyo..cam pakar kek jer..hehe..sebenarnya dia pakar dalam makanan. Sumer benda kat kampus dia sumer nk ngomplen..ckit2 nk saman. Camni xblh la camtu xblh la..mentang2 bakal lawyer..huhu




(nie lah dia si poyo tuh,lawyer burok!)

Ada ke patut adik ngan mak cakap aku suka pusing2 cte..Xaci dorang berkomplot....bkn menipu ehh.tp cam ble org tanya n jwpn terus tp aku nya jawapan cam full version of the story. Xde sinopsis..hehe..camtu la aku wat dalam repot aku. Tu yg panjang kot..hahaha..Tp hmm mgkin berlaku sekarang? ape korang rasa..lu pikirla sendiri....!

Tension agi.....

(ape nih..tension nk test sangat kerr)

arggghhh....bengom. Geram tul nape la esok gak kena test. Kenapa xyah test . Amik je pekser abis citer. Bengan gler hr nie. Xpepasal klas kul 4.3o lak dahla aku dah bajet kul 12 . Coz esok ada test. Tengok dah balik lambat...isk isk. Nk dok umah sewa pun cam jauh gak jer..klas mlm arr problem


(alamak sensor weh sensored nie..)
 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown