Mar 6, 2012

menghabiskan baucer buku :

(2 buah buku yang sempat dibeli)

Buku yang sempat aku beli guna baucer buku. Dua-dua buku berharga rm 51.90, so aku agak tambah dalam rm2 je. Tapi tak sangka la pulak dapat diskaun 10% kalau ada popular kad. So,sekarang lepas diskaun rm44 something. So,budak cashier tu suruh cari mcm pemadam,pen or kertas untuk cukupkan rm50. (Baik betul...kalau tak dah burn rm6 macam tu jer.) At last,aku jumpa pen yang berharga rm 4. So dalam hati cakap tak pelah balance rm 2 tu burn mcm tu je. Tapi budak cashier tu tanya nak ke pen. And aku angguk. Last dia masa dia scan total 49.90. Hmm malam tu memang malam bertuah. LOL. Thank you to her,kalau tak memang awal-awal rugi.


No comments:

 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown