Mar 16, 2012

i-city



Cantik betul i-city sekarang. Dulu masa mula-mula pergi hanya ada lampu yang biasa je. Tapi yang burung merak dengan bangau tu memang dah lama ada. Impress giler-giler semalam. Rasa macam duduk dekat mini-genting je. lol.

Dan ramai sangat penjual yang menjual macam cekak yang ada lampu kelip-kelip tu. hehe. Rasa tak terlambat lagi nak pakai. Kalau dah ada anak esok-esok mesti malu-malu..ceh..!

Yang paling best sekarang ada macam-macam mainan. Sesuai kalau bawa budak-budak. Yang dewasa tu boleh naik ferris wheel or pirateship and tengok lampu je lar,ehehe.. Contoh untuk permainan kanak-kanak boleh naik merry go round. Besar pulak tu. Kalau bbudak-budak kecik mesti suka sebab tengok lampu.

Tak silap dulu,masa kecik moklong selalu bawak anak-anak saudara dia pergi berjalan. Malam-malam mesti ajak pergi dataran. Kononnya nak tengok lampu. So,masa tu kitaorag semua kecik lagi dan teruja sangat nak tengok lampu. Tapi sekarang, pegi je i-city macam bentuk lampu!!



(cantik kan? ada tulisan i-city..macam world globe)



(dengan aqilah,adik ipar)


(ferris wheel,penah naik tapi kat genting. Nak naik rm10 per person)


(saya dan dia,cute kan saya....eh!jgn nk mnth okie..:p)

No comments:

 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown