Mar 17, 2012

sightseeing at PutraJaya





Hari ini berjalan ke putrajaya (hmm walaupun dengan muka masam kerana bergaduh dan dipujuk oleh ibu mertuaku.....aiyoooo..jgn tiru aksi ku...memalukan diri sendiri..:( ) dan setibanya sampai di destinasi kat presint 2 untuk melihat air baloon. Tapi sangat hampa,oleh kerana hujan air baloon tak dapat dilihat.

Hmm tak apelah tak dapat tengok pun at least ada macam pasar malam or macam booth untuk orang datang membeli sambil lihat air baloon which is nice. Banyak sangat yang menjual, yang jual belon untuk budak-budak pun ada,robot dan cekak kelip-kelip. But the most interesting for me is,hubby beli seluar untuk saya!


At last,dapat jugak seluar(seluar tidur tau...!). Happy sangat sampai tersenyum kambing.

No comments:

 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown