Feb 20, 2012

Baucer Buku

(Baucer buku kite pnye..sory gamba terbalik)


Tak disangka-sangka dapat jugak baucer buku. Rasanya orang lain dah lama ambil. Aku pun tak tahu yang aku dapat.Seronok giler masa dapat.

Mula-mula tu ingatkan tak dapat,yerlah kite kan extend sem~. So,bajet tak dapat lar. Tapi masa masuk kelas hari tu ada member cakap

"eh,ko tak gi ambik ke baucer?"

"tak. aku pon tak tau aku dapat ke tak"

"try la pegi tanya,kalau dapat okeyla"

finally,aku call and tanya nama aku ada ke. Part paling best akak tu kata bila nak datang ambik,,,huhuhu....petang tu jugak aku ambik!!



Saya sangat gembira...~!!

>.<


No comments:

 

About

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wedding anniversary Countdown